Jan Filipowiak Założyciel i Prezes zarządu

Jan od 20 lat tworzy innowacyjne produkty. Pierwszy i jedyny przedsiębiorca z Polski nagrodzony innowacyjnym wsparciem Komisji Europejskiej w 2014 roku. Jest wyróżnionym wystawcą na MIT Hubweek, Web Summit i TNW, autorem projektów dla Boston Globe, IBM i muzeów na całym świecie. Laureat nagród w Brukseli, Berlinie, Helsinkach i Barcelonie,. Wyróżniony nagrodą gospodarczą Prezydenta Szczecina, lokalnym tytułem Perły Biznesu i konkursu Równa Firma. Twórca wyróżnionej na Forum Regionów w Brukseli prezentacji Województwa Zachodniopomorskiego dla Urzędu Marszałkowskiego. Wykładowca i edukator na uczelniach w Polsce i zagranicą. Założyciel polskiej firmy Pixel Legend, irlandzkiej Virtualist i estońskiej Rarelight Immersive.

Tomasz Gąciarz Członek Zarządu

Radca prawny, partner zarządzający, współzałożyciel Kancelarii Paweł Szcześniewski i Tomasz Gąciarz Radcowie Prawni. Absolwent Wydziału Prawa i Administracji US w Szczecinie. Radca prawny od 2007 roku, chociaż swoje prawnicze doświadczenie zdobywał już od roku 2001, podczas pracy w jednej z największych szczecińskich kancelarii, gdzie odbywał także aplikację radcowską